Etusivu

TERVETULOA 5G TIETO-SIVUILLE

Tiedätkö kuinka paljon sinun älykännykkäsi säteilee?


TS 14.2.2020

The Times kirjoitti heinäkuussa 2020, että Ranskassa useiden isojen kaupunkien pormestarit ovat liittyneet vastustamaan 5G:tä.

Juuri valittu vihreä pormestari Anne Vignot Besançonin kaupungista twiittasi: "5G aiheuttaa ongelmia yleiselle terveydelle. Älkää innostuko tekniikasta, joka ajaa meidät päin seinää."

https://www.thetimes.co.uk/article/frances-electro-sensibles-tell-macron-to-pause-5g-over-health-risks-5dg5l7ccz

Saatanalliset säteet

Maanantaina 8.6.2020 Suomessa käytiin korkeiden 5G taajuuksien huutokauppa. Huutokaupassa myytiin valtakunnalliseen käyttöön Manner-Suomessa taajuudet 25,1–27,5 gigahertsiä kolmena 800 megahertsin taajuuskaistana. Nämä korkeat taajuudet on voitu ottaa käyttöön Suomessa jo 1.7.2020.

Monet pitävät näitä korkeita taajuuksia erityisen vaarallisina, koska niitä on aiemmin käytetty vain lähinnä sotilaallisessa käytössä,
eikä näiden erittäin korkeiden taajuuksien vaarattomuudesta ole näyttöä, eikä pitkäaikaisvaikutuksia ole tutkittu.

Näitä korkeita taajuuksia ei pysty tavallisella ammattimittarilla mittaamaan, puhumattakaan kuluttajille suunnatuilla mittarreilla.
Korkeiden taajuuksien mittaamiseen vaaditaan useiden tuhansien ellei jopa yli 10 000 euron mittari. 


IL 6.12.2020: Amerikkalaisdiplomaatteja sairastuttanut syndrooma johtui todennäköisesti lähetystöihin kohdistetuista mikroaalloista

"”Havannan syndroomaa” tutkittiin kolme vuotta.

Yhdysvaltojen Havannan lähetystön työntekijöistä ja heidän perheenjäsenistään monet saivat mystisiä oireita vuosina 2016-2017: huimausta, kuulohäiriöitä, ”sumuisaa” ajattelua, tasapainovaikeuksia. Diplomaateilta todettiin jopa lieviä aivovaurioita."

"Lähetystöjen henkilökuntien oireiden syytä yritettiin selvittää, yksi vahva teoria oli jopa jonkinlainen kollektiivinen luulosairaus.

Lopulta asialle pistettiin Yhdysvaltojen kansallinen tieteiden akatemia, joka on nyt julkaissut raporttinsa asiasta.

Poikkitieteellinen selvitys päätyy siihen, että todennäköisin selitys oireille on lähetystöihin kohdistetut mikroaaltopulssit. Tutkimuksessa oli mukana muun muassa lääkäreitä ja insinöörejä."

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/45d8e8c7-96c2-4c80-8fd5-a86c5354cded


Katso minne 5G on jo Suomessa levittäytynyt. Linkit löydät tältä sivulta.


Terveyssyiden takia 5G-verkolle sanottiin myös Brysselissä ei

Myös sen testaus on laitettu kaupungissa jäihin. Nyt näyttää siltä, että 5G verkko ei ole tekemässä tuloaan Belgian pääkaupunkiin lainkaan.

Sveitsiläisen Geneven kantonin parlamentti päätti vuonna 2019, että sen alueella sijaitsevat 5G-hankkeet keskeytetään ja että niitä saa jatkaa vasta, jos saadaan mobiiliteollisuudesta riippumatonta tutkimusnäyttöä 5G:n vaarattomuudesta ihmiselle ja eliöstölle.

Suomessa sen sijaan 5G:tä rakennetaan ilman, että huolehditaan sen vakavista vaikutuksista ihmisten terveyteen tai ympäristöön. 5G:n terveysvaikutuksista puuttuu tutkimustietoja. Lääkettäkään ei hyväksytä käyttöön mikäli sitä ei ole tutkittu ja testattu etukäteen kliinisillä tutkimuksilla ja tällöinkin lääkettä annetaan vain sitä tarvitseville. Mutta nyt kaikki ihmiset on altistettu heidän tietämättään maailman suurimpaan laittomaan ihmiskokeeseen.

Suomessa raja-arvo on 1000 µW/cm2. Useissa muissa maissa raja-arvo on jopa 100 kertaa pienempi: 10 µW/cm2.

Tutkijat ovat osoittaneet, että mikroaaltosäteily langattomasta tekniikasta aiheuttaa oireita kuten univaikeuksia, epänormaalia väsymystä, ahdistusta, keskittymisvaikeuksia, muistihäiriöitä ja useasti ns. psyykkistä huonovointisuutta.

Mikroaaltosäteily heikentää myös todella radikaalisti lisääntymiskykyä: Esimerkiksi vuonna 2019 Sveitsissä 62% nuorista miehistä on jo steriilejä ja esimerkiksi Suomessa ja Tanskassa 78% on jo siinä rajoilla! Lähde: PowerPoint (8.10.2019)/Dr. Martin L. Pall, PhD and Professor Emeritus of Biochemistry and Basic Medical Sciences at Washington State University. Katso englanninkielinen video (ei tekstitystä).

Euroopan Neuvoston suositus (kohta 8.2.1.) on, että sisätiloissa sähkömagneettisen kentän voimakkuus saisi olla enintään 0.6 V/m (n. 0.1 µW/cm2) .  Suomessa luku ylittyy monessa koulussa, päiväkodissa ja kodissa. Olemme hurmoksessa uuden langattoman teknologian tuomiin huikeisiin mahdollisuuksiin. Alamme kovin hitaasti herätä sen riskeihin.

Pitäisi huolehtia ainakin siitä, että koulut, päiväkodit, terveydenhoitolaitokset ja kodit pidetään varovaisuusperiaatteen nojalla vähintään 300 metrin etäisyydellä tukiasemista. - Mutta ei: vaan tätä ajetaan nyt: 5G-verkkojen rakentaminen edellyttää verkkojen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa tiiviimpää yhteistyötä kaupunkien ja operaattoreiden välillä kuin aiemmat mobiiliverkkosukupolvet. Kaupunkialueen piensolutukiasemien lukumäärä kasvaa ja niitä tullaan asentamaan kiinteästi kaupunkien hallitsemaan infrastruktuuriin kuten katuvalopylväisiin.

”Muutaman vuoden päästä, kun saadaan 26-28 gigahertsin taajuudet huutokaupattua, niin sitten joka toiseen lyhtypylvääseen tarvitaan tukiasema.” Telia Finlandin teknologiajohtaja Jari Collin. Lähde: Kauppalehti 5.9.2018

Euroopan neuvosto suositteli vuonna 2011, että jäsenvaltioiden tulisi ryhtyä kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin erityisesti lasten ja nuorten suojelemiseksi teknologian tuottamalta säteilyltä. Miksi Suomessa ei oteta suositusta vakavasti?

On otettava huomioon, että myös ihminen toimii sähköimpulsseilla:

"Toimintapotentiaali eli toimintajännite eli aktiopotentiaali on solun – usein hermosolun – kalvoa pitkin kulkeva sähköisen latauksen aalto. Toimintajännitteet kuljettavat nopeita kudostenvälisiä viestejä ja ne ovat tärkeä osa eliötä. Niitä syntyy monentyyppisissä soluissa, mutta laajimmin ne ovat hermoston viestejä hermosolujen välillä ja niiden kautta muille kehon solukoille kuten lihaksille ja rauhasille. Hermosoluja pitkin kulkevat toimintapotentiaalit ovat hermoimpulsseja. Hermosolujen lisäksi myös mm. lihassoluissa etenee toimintajännitteitä. "

Ajattelemmeko siis yhä naivisti ja jopa idioottimaisesti, että ilmassa vilisevillä sähkömagneettisilla pulsseilla ei ole haitallista vaikutusta ihmisiin ja muuhun luomakuntaan?

On myös otettava huomioon , että kännykkäsäteilyn signaali ei ole tasaista, kuten esim. valo auringonvalossa vaan se on pois-päällä-pois-pois-päällä-pois, eli täysin luonnotonta ja tällaista lykätään eetteriin ja ihmisiin/muuhun luontoon miljardeja kertoja sekunnissa kaikista tukiasemista ja "älylaitteista".


Vappuna 2020 seuraava video sai 50 ei-tykkäystä yhdessä yössä. Epäilemättä kyseessä on trollien hyökkäys, jolla haluttiin painaa alaspäin tämän videon näkyvyyttä.

Vastuu on jokaisen. Sinä voit vaikuttaa:

Pidä asiaa aktiivisesti esillä ja osallistu esimerkiksi kansalaisaloitteisiin: kansalaisaloite.fi

Älä osta äläkä käytä palveluita, laitteita ja tekniikoita jotka ovat haitallisia (esim. 5G, WiFi, 4G).

Pidä asiaa esillä asukasyhdistyksen / taloyhtiön kokouksissa ja vastusta uusien tukiasemien rakentamista ja sijoittamista alueelle. Vaadi poistettaviksi liian lähelle jo rakennetut tukiasemat.

Ota yhteyttä kansanedustajiin ja muihin päättäjiin ja vaadi esimerkiksi kännykkäsäteilyn raja-arvojen pienentämistä lakisääteisesti vähintään 10 mikrowattiin per neliösentti (nykyinen raja on 1000).

Ole lähdekriittinen - vertaa tietoja ja uutisia eri lähteistä: Seuraa myös
muita lähteitä kuin valtamediaa ja tee omat johtopäätöksesi.


Mitä tapahtui syntyvyydelle?

Vuonna 2010 syntyvyys oli vielä nousussa

"Kokonaishedelmällisyysluku kuvaa, kuinka monta lasta naiset saavat keskimäärin elämänsä aikana. Vuonna 2002 luku oli Suomessa 1,72 mutta vuonna 2010 jo 1,87. Suomi oli jopa lähestymässä tilannetta, jossa väestö uusiutuu ilman maahanmuuttoa. Se vaatii kokonaishedelmällisyyslukua 2,1.

Sitten jotain tapahtui, eikä kukaan oikein tiedä tarkalleen mitä. Syntyvyys alkoi laskea Suomessa rajusti."

"Viime vuonna Suomen kokonaishedelmällisyysluku oli historiallisen pieni: 1,41. Japanissakin naiset saivat enemmän lapsia." Lähde: IS 21.6.2019

Mitä sitten tapahtui vuonna 2010 ja sen jälkeen?

"Kesäkuussa 2010 Turussa koekäytössä ollut Soneran LTE-tekniikkaan perustuva 4G-mikroaaltoverkko avattiin kuluttajille joulukuussa 2010"

"Suomeen rakennettiin vuosien 2010-2016 aikana laaja mikroaaltoja lähettävien 4G-mastojen ja -tukiasemien verkosto." Lähde: Wikipedia 14.10.2019

Vuonna 2010 julkaistiin myös ensimmäiset 4G "älypuhelimet".

Nykyään käytännöllisesti katsoen yli 99% nuorista ja 45-54 vuotiaistakin 88% käyttää kännykkää / "älypuhelinta" päästäkseen internetiin. Lähde: Tilastokeskus, tilasto vuodelta 2018

Palatkaamme nyt tämän aiheen alkuun: Siis hedelmällisyysluku oli vielä nousussa 2010, mutta tästä alkoi jyrkkä alamäki joka jatkuu edelleen.

Valtamedia, teollisuus, STUK ja muut eivät osaa eivätkä halua yhdistää  tosiasioita toisiinsa. Osaatko sinä - aivan omilla aivoillasi?

Mitä järkeä on 5G:ssä?

"Säteilyturvakeskus on valtion laitos, jonka tehtävä on suojella kansalaisia kaikenlaisen säteilyn haitallisilta vaikutuksilta." Tämä ei ole toteutunut. Sosiaali- ja tervyesministeriön (STM) alainen STUK ei ole itse selvittänyt pitkäaikaisen altistumisen terveysvaikutuksia 5G taajuuksilla lainkaan omilla kokeillaan, eikä tällaisia kokeita ole STUK:lta myöskään näillä näkymin tulossa. Tästä huolimatta 5G verkkoja on jo otettu käyttöön useissa kaupungeissa kuten Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä jne.

Tämän lisäksi esim. STUK ja valtamedia manipuloi, vähättelee ja valehtelee päin naamaa väittäessään, ettei langattoman tekniikan ole tieteellisesti todettu olevan haitallista.

5G tukiasemia tarvitaan paljon enemmän  ja tämä tietysti kuormittaa luontoa monella tavalla jo raaka-aineiden osalta.

Tukiasemien tiheys vähintään kymmenkertaistuu taajamissa.

Sähkön kulutus moninkertaistuu per tukiasema: Yksi 5G tukiasema kuluttaa 3 kertaisen määrän energiaa tavalliseen verrattuna.

Haitallisen säteilyn määrä kasvaa merkittävästi kun jokainen "älylaite" ja tukiasema sylkee myrkkyään ihmisiin ja luontoon miljardeja kertoja sekunnissa 24/7 ja tämä taas on viimeinen naula lisääntymiskyvyn arkkuun.

Siis mitä järkeä tässä 5G:ssä on? Ei mitään.

Nopea netti ei ole olemassaolon edellytys - Turvallinen elinympäristö on.Laillisesta laitonta

Tullaanko esim. kännyköiden paikkannustietoja käyttämään jo lähitulevaisuudessa ihmisten haastamiseen oikeuteen? Tehdään laittomaksi esim. sellainen asia, joka vielä näihin päiviin asti on ollut täysin laillista ja normaalia, esimerkiksi kokoontuminen kristilliseen tilaisuuuteen.

Voimmekin hyvin pian olla sellaisessa tilanteessa, että uusien lakien nojalla paikkannustietoja tai muuta metadataa aletaan käyttämään ihmisten haastamiseen oikeuteen esimerkiksi muutaman vuoden tai vaikka 30 vuotta vanhojen tietojen perusteella.

Esimerkiksi kansanedustaja Päivi Räsänen on joutunut esitutkintaan  15 vuoden takaisen julkaisun vuoksi. Miten edes  voidaan sallia uusien lakien /säädösten soveltamista takautuvasti? Tämä johtaa vääjäämättä siihen, että kaikesta normaalista voidaan tehdä laitonta ja aikaisemmin laittomasta laillista, täysin mielivaltaisesti.

Miten tämä nykyinen kehitys on edes mahdollista oikeuden mallimaassa, Suomessa?


OSALLISTU KANSALAISALOITTEESEEN:

Osallistu 11 lääkärin tekemään kansalaisaloitteeseen: 5G-verkon käyttöönottoa on lykättävä, kunnes sen vaikutukset luontoon ja ihmisen terveyteen on selvitetty

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6572 (PÄÄTTYNYT)

Kansalaisaloite.fi:ssä oli perjantaina 5.6.2020 prime time aikaan noin kolmen tunnin "kätevä" katko joka päättyi noin 20:40, eli sivuille ei päässyt tämän katkon aikana lainkaan. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Oikeusministeriön ylläpitämässä kansalaisaloite.fi:ssä on katkoja. 

Miten tälläaiset pitkät katkot ovat edes mahdollisa valtion ylläpitämissä palveluissa?

Näinko oikusvaltio toimii? Toteuuko tässä nyt kansalaisoikeudet?


Sivu ladattu: 30.05.2024 12:55