Onko aihetta huoleen?

VOIKO LANGATON 5G VAHINGOITTAA MEITÄ?

Pääministerit päättivät vuonna 2018, että Pohjoismaat on ensimmäinen alue maailmassa, jossa on kattava 5G. Sipilä sanoi: “Suomi on ykkönen.” Supernopeat pulssit (6-300 GHz) antavat meille entistä nopeammat lataukset, josta oletetaan olevan hyötyä teollisuudelle ja taloudelle. Ennen langattoman 5G:n käyttöönottoa 226 lääkäriä ja tutkijaa vaati, että terveysvaikutusten arviointi on tehtävä.

5G vetoomuksessa EU:lle mm 60 professoria varoittaa säteilyn terveysriskeistä. Siinä osoitetaan, että säteily voi johtaa ihmisillä hedelmättömyyteen ja tappaa eläimiä ja hyönteisiä. 54 000 (kevät 2019) ihmisen allekirjoittama 5G Space Appeal vetoomus osoittaa, että Pohjois-Amerikka aikoo lähettää 5G:tä maan pinnalle 20 000 satelliitilla.

Lisää satelliitteja tulee Kiinasta, Venäjältä ja EU:sta. 5G:llä on lyhyt kantama, joten tarvitaan paljon enemmän antenneja ja vahvistimia: katoille, seinille, lyhtypylväisiin, jopa sisälle suuriin rakennuksiin. Antennit voivat olla korkeintaan 50-300 metrin päässä toisistaan.

5G tekniikan kapeat keskitetyt aallot kännyköistä, tietokoneista, busseista, junista, autoista, uuneista, valvontakameroista ja jopa vauvanvaipoista ovat nykyasetusten (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 1045/2018) mukaisesti jopa 20 kertaa voimakkaampia kuin ennen! Niinpä, kun langaton 5G on yhdistetty 3G:hen ja 4G:hen yhteenlaskettu säteily on moninkertainen tämänhetkiseen.

Säteilyn viitearvot testataan 1,3 litralla vettä muoviastiassa, se tarkoittaa ettei kokeita tehdä edes elävillä rotilla. Kuitenkin Säteilyturvakeskus väittää, että säteily on yhä sen viitearvojen sisällä (vedessä) ja on vaaratonta, vaikka 10 000 tieteellistä raporttia osoittaa, että säteily viitearvojen sisällä on syöpäriski ja tuottaa vammoja jo kahden tunnin jälkeen. Tämän vahvistaa 247 tutkijaa. Jo 1-5% sallitusta määrästä vahingoittaa siittiöitä, linnunmunia, nuijapäitä ja hyönteisiä.

Vuonna 1977 venäläiset rakensivat generaattorin 5G taajuuksilla (37-60 GHz). Pelkästään 15 minuutilla päivässä, 60 päivän ajan (yhteensä 15 tuntia, maksimiarvolla 10 W/m2) vahingoitti rottien sisäelimiä. Tämän vuoksi langaton 5G maasta ja avaruudesta käsin on haitallinen koko väestölle.

Haluammeko me, että jokainen kansalainen pikkulapsista lähtien on maailman suurimman biologisen kokeen kokeilun kohde, jota viranomaiset eivät ole tähän mennessä kokeilleet hyönteisillä, rotilla ja hiirillä?

Tämä 5G kokeilu on vastoin perustuslakia (20§, vastuu ympäristöstä) ja Säteilyturvalakia (1§, kansalaisia täytyy suojella) sekä vastoin Nürnbergin sopimusta, joka kieltää ihmiskokeet.

Muu luontokaan ei säästy vaikutuksilta.

Kyse on lopulta siis pienen pienistä mikrosiruista, joita tullaan lopulta laittamaan kaikkeen ja KAIKKIIN!

Mittaustuloksia