Mikrosiru ja maksaminen

​Ihmiskuntaa ollaan viemässä sellaiseen valvontaverkkoon, jossa jokaista mikrosirua voidaan valvoa on se laitteissa tai ihmisissä. Mobiilimaksaminen ja setelitön kaupankäynti on tulossa laajemmin käyttöön kovaa vauhtia. 5G on osa tätä teknologista siirtymää. Pohjoismaat ovat ehkä suurimmassa vaarassa joutua koealueeksi.

Pankithan pelkäävät, että tallettajat nostavat säästönsä. Setelittömässä yhteiskunnassa pankit ovat turvassa. Kenelläkään ei olisi mitään rahavaroja kodissaan.

Eräs tekijä on myös uusien satelliittien lisääminen, liittyen juuri 5G-verkkoon. On tarkoitus siis alkaa valvoa aina tarkemmin yhteisöjen ja yksilöiden tietojenvälitystä. Olemme jo nyt erilaisten tiedusteluorganisaatioiden valvonnassa. Verkko on edelleen kiristymässä. 5G tulee olemaan suuri askel, jonka vaikutukset tulevat yllättämään kaikki ihmiset. Kyseessä on perkeleellinen suunnitelma ihmisten orjuuttamiseksi ja valvomiseksi. Mahdollista on paitsi ns. robottien ohjailu niin myös ihmisten robotointi sirujen avulla.

Raamatussakin on Ilmestyskirjan 13. luvussa kuvattu sellainen tilanne, jossa vain pedonmerkin vastaanottaneet ihmiset voivat ostaa ja myydä. Kyse on mitä ilmeisimmin ihonalaisesta mikrosirusta. 5G-verkko valvoo myös näitä laitteita eli niiden käyttöä ja kantajia.